Bron: AD

Bekijk hieronder een nieuwsitem van een externe bron. We hebben dit artikel met je gedeeld op onze website.

1. Extern
  2. LIVE | Bosz gunt jeugdspeler eerste minuten tijdens makkelijke voorsprong van PSV op Almere City

2024-08-24 21:49:00  Eindhoven - PSV lijkt al vrij snel op weg naar een monsterzege in Almere. De verdediging van de thuisploeg spleet al snel open, waardoor Guus Til en Luuk de Jong kinderlijk eenvoudig konden scoren. Na amper een kwartier spelen leidde PSV met 0-2. Na rust deed Almere City wat terug....

Het volledige nieuwsbericht is hier te lezen.

Lokaalnieuwsvalkenswaard.nl Redactie

Het nieuwsartikel op deze pagina is niet door ons geschreven. Ga voor het volledige artikel naar de website van: AD

Persbericht insturen?

Wil jij ook een persbericht laten plaatsen op Lokaalnieuwsvalkenswaard.nl? Stuur ons dan een bericht!